background image
logo
logo

Yrittäjäpäivät
2023

graafinen suunnittelu
3d-suunnittelu
tapahtumasuunnittelu
tilasuunnittelu

laptop image

Suomen suurimman yrittäjätapahtuman rantautuessa vuonna 2023 Poriin, pääsimme Plusprint Oy:n kaverina tuottamaan Suomen Yrittäjille kokonaisvaltaista luovan suunnittelun palvelua pääyhteistyö- ja tapahtumakumppaniosastojen tuotantoon. Uusi haaste oli meille tervetullutta vaihtelua. Vaikka kokemusta messuosastojen suunnittelusta olikin jo vyön alla, näin laajasta tapahtuma-alueesta emme ennen olleet tehneet yhtä mittavia tuotantoja.

image

Plusprintin avainhenkilöt integroituivat osaksi luovan toimiston tiimiä täysin saumattomasti. Ben Lindgrenin ja Annulii Simosen kanssa koko Ensemblen kemiat natsasivat välittömästi. Tämän kaltaisissa kokonaisuuksissa tiimillä on väliä ja saimmekin onneksemme muodostettua täydellisen sellaisen.

image

Kumppaniosastojen näytteilleasettajakaarti oli eturivin yhtiöitä palveluskaalan laidasta laitaan. Heti aluksi määritelty tahtotila heittää tavanomainen messuhallitematiikka roskakoriin määritti linjan tuotannolle; lähtisimme heti tarjoamaan kumppaniosastoihin jotain täysin muuta. Tapahtumalle tuotettiin visuaalinen ilme ja graafisia aineistoja, jotka toimisivat kokonaisuuden selkärankana. Näytteilleasettajien perusosasto olisi tapahtumailmeen pohjalta luotu, asiakkaan brändiin sovitettu yhdistelmä rakenteita ja kalusteita. Erikoistoteutuksissa vain mielikuvitus olisi rajana. Tuotantojen ja materiaalivalintojen taustalla sykki Plusprintin ja Ensemblen ekologinen sydän.

image

Tapahtumaan tuotettiin huikeita erikoisosastoja ja elementtejä, jotka pitivät sisällään mm. 3D-tulostettuja valomainoksia, popcorn-koneita, katettuja cocktail-baareja, tivolipelejä ja lukuisia eri näytteilleasettajien brändeihin räätälöityjä kalusteita. Plusprint tuotti ekologista painotuotetta ja Lindgrenin johdolla kaikki muodot ja kauniit asiat löysivät fyysisen paikkansa.

image

Prosessissa yhdisteltiin graafisen suunnittelun lisäksi laajalti myös 3D-suunnittelun ja teknisen piirtämisen osaamista. Koko tiimin mahtava energia ja yhdessä haasteiden yli -asennemaailma pääsivät todella loistamaan. Kaikki osastot vedostettiin näytteilleasettajille 3D-havainnekuvin.

image

Koko hanke näytti hienosti toteen kykymme astua uusille suunnittelun alueille ja toimia suuremmissakin hankkeissa paineen alla. Plusprintin kanssa yhteistyömalli vastaavien hankkeiden tuotantoon tulevaisuudessa on rakennettu ja tiimi on valmis uusiin haasteisiin. Mikäli tapahtumasi kaipaa tuotantoa, ole meihin yhteydessä. Rakennetaan yhdessä ikimuistoinen kokemus kävijöillesi.

image

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä kävijädatan seurantaan Googlen analytiikkapalvelun muodossa.
Tutustu rekisteriselosteeseen