background image
logo
logo

Suomen
Hyötytuuli Oy

videomainonta
3d-suunnittelu
valokuvaus
mainostoimintopalvelut

laptop image

Ympäristön arvoilla

Uudet ja alati uusiutuvat uusiutuvan energian teknologiat vievät yhteiskuntaamme lähemmäs puhtaampaa tulevaisuutta. Me koemme tämän tärkeäksi - siksi olemmekin jatkuvasti kehittämässä oman osaamisalueemme mahdollistamia uudistuksia Suomen Hyötytuulen kaltaisen toimijan viestintä- ja työkalupaletteihin.

Seikkailuja, selvittämistä ja onnistumisia

Matkustamme mielellämme minne tahansa kuvauslokaatioihin, missä säässä tahansa. Yhteistyömme Hyötytuulen kanssa on mahdollistanut meille seikkailuja maassa ja merellä, jossa yhtiö loistaa osaamisellaan ja onkin tuottanut maailman ensimmäisen vaativiin jääolosuhteisiin optimoidun tuulipuistonsa.

Olemme asiakkuusyhteiselomme aikana opiskelleet hankkeiden ympäristöarvoja, voimalamallien eroja, sijaintikoordinaatistoja, maanpinnan muotoja ja hankeviestinnän prosesseja - saadaksemme kokonaisvaltaisen immersion töidemme aihepiiriin. Suomen Hyötytuulen kanssa toteutetut hankkeet ovat kasvattaneet meistä varteenotettavan toimijan tuulivoimasektorin markkinointi- ja hankeviestinnän tuotantotahona ja otammekin mielellämme lisää haasteita kyseiseltä sektorilta. Suurkiitokset Suomen Hyötytuulelle tähänastisesta yhteistyöstämme!

Olemme toteuttaneet Suomen Hyötytuuli Oy:lle muun muassa:

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä kävijädatan seurantaan Googlen analytiikkapalvelun muodossa.
Tutustu rekisteriselosteeseen