background image
logo
logo

Porin Teatteri

design
verkkosivut
printtimainonta
valokuvaus
videomainonta

laptop image
imageimage

Kaikkea luovan
osaamisen kentältä

Rakkaussuhde Ensemblen ja Porin Teatterin välillä on jo lähes kymmenen kukoistuksensa vuoden ajan kypsynyt luonnollisen luontevaksi yhteiseloksi, jossa kumppanit osaavat jo lähes viimeistellä toistensa lauseet. Suhdetta on ylläpidetty yhteisellä panoksella, kunnioittavuuden ja hauskanpidon kautta.

Olemme olleet jo vuodesta 2014 integraalisesti mukana Porin Teatterin markkinoinnissa ja viestinnässä. Projekteja on rakennettu hartaasti koko Ensemblen osaamisspektrin syvyydeltä.

imageimageimageimage

Sitä tehdään, mitä osataan - ja muutakin!

Kuvaustyön, visuaalisuuden ja luovan heittäytymisen monitaiturimme Janne Alhonpää on liikkunut uransa aikana sadoissa läpimenoissa, sujuvasti näyttelijöiden keskellä, ottaen satoja tuhansia valokuvia, joista on myöhemmin luotu satoja näytelmäilmeitä aineistoineen. Kokonaisuudet on levitetty kautta mediakenttien lukuisiin eri osoitteisiin; sanomalehtiin, verkkosivustoille, sosiaaliseen mediaan ja televisioon - puhumattakaan kauniista käsiohjelmista ja kalentereista.

Porin Teatterille olemme tuottaneet mm. seuraavia töitä:

Kaiken ytimessä tekemisen ilo

Luovan työn ammattilaiset saavuttavat yhteistyössään parhaimmillaan dynamiikan, joka tuottaa iloa ja innostusta heti tekemisen alkuvaiheesta valmiin työn ihannointiin. Näillä sävelillä muodostunut yhteistyö on kaikille osapuolilleen rakasta ja vaivatonta. Kiitos, Porin Teatteri!

“Nuorekas, innovatiivinen ja ennen kaikkea osaava porukka. On kyse sitten TV-mainonnasta, mobiilista, www-sivuista, printistä, näytelmien valokuvaamisesta etc - aina löytyy ideoita ja kykyä toteuttaa ideat teatterimme kanssa.”

- Hannu Saha, myyntipäällikkö

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä kävijädatan seurantaan Googlen analytiikkapalvelun muodossa.
Tutustu rekisteriselosteeseen