background image
logo
logo

Teemmepaljon, muttasydämellä

ohjelmistot/sovellukset

laptop image

Ohjelmisto­tuotannot
ja mobiilisovellukset

Vaativammat verkkokaupat, intra/extranetit, varausjärjestelmät, rajapintaintegraatiot, mobiilisovellukset, erikoisohjelmistot - kaikki ovat meidän alaamme. Panostamme ohjelmistojen rakentamisessa aina tietoturvaan, käyttökokemukseen ja mahdollisimman pitkään elinkaareen, jotta asiakkaamme sijoitukset eivät menisi hukkaan ja järjestelmän toiminta olisi aina vakaata ja skaalautuvaa.

Tuotamme ohjelmistot aina moderneilla teknologioilla ja konsultoimme tarvittaessa laajaa kumppaniverkostoamme, mikäli haasteista riittää pureskeltavaa muillekin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
phone imagephone imagephone imagephone image

Käyttöliittymistä käyttökokemukseen

Luova toimisto voi kohdistaa suunnitteluenergiansa ja ongelmanratkaisukykynsä ohjelmistotuotantojen lisäksi myös käyttöliittymäsuunnittelun (UI) maailmaan. Mikäli ohjelmisto- tai verkkosivustoprojektisi olisi visuaalisen tai käytettävyysfreesauksen tarpeessa, ota meihin yhteyttä. Rakennamme ja raikastamme käyttöliittymät räätälöiden projektisi tarpeiden mukaan.

Liikeideoista ja optimointitarpeista onnistumiseen

Koemme olevamme ohjelmistotuotannoissa parhaimmillamme koko järjestelmätuotannon ja konseptoinnin keskiössä ja annammekin asiakkaillemme mielellämme vinkkejä alkuperäisen idean optimointiin - aina astuen mahdollisuuksien mukaan laatikon ulkopuolelle.

Toteutamme sovellustuotannot ketterästi niin selaimeen, kuin mobiiliinkin. Julkaisemme mobiilisovellukset kätevästi Google Play Storeen ja Apple App Storeen asiakkaittesi tai käyttäjäkuntasi ladattavaksi. Sovellusten yhteyteen voidaan rakentaa rajattomasti rajapintoja ja maksujärjestelmiä tukemaan liikeideaasi ja innovaatiotasi - vain luovuus on rajana!

Mikäli haluat kehittää uutta tai päivittää vanhaa, ohjelmistokehittäjätiimimme yhdessä suunnittelijoidemme kanssa selviää varmasti haasteesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä kävijädatan seurantaan Googlen analytiikkapalvelun muodossa.
Tutustu rekisteriselosteeseen