background image
logo
logo

Laiho
Industries Oy

verkkosivut
mainostoimintopalvelut
videomainonta
3d-suunnittelu

laptop image
image

Teollisuuden
kuuma ydin

Messinkivalua, modernia teknologiaa, robotteja, innovaatioita - vastustamaton kokonaisuus luovalle toimistolle. Olemme jo vuosia olleet mukana Laiho Industries -konsernin markkinointiviestinnän toteutuksissa ja luoneet yhtiölle ja sen tytäryhtiöille jos jonkinlaisia toteutuksia valokuvauksesta ja verkkosivustotuotannoista kuvastoihin ja esitteisiin.

logologo

Monialainen osaaminen synnyttää inspiraatiota

Laiho Industries -konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Heikki Laiho Oy ja CNCenter Oy tuottavat teollisuuden kentälle tuotteita ja palveluita modernilla otteella ja selkeällä visiolla tulevaan. Näyttäviä tuotantoja syntyy luonnollisen flown kautta, kun aihepiiri on kiinnostava. Väitämmekin, että kaikki aihepiirit ovat - kunhan niiden sisältöihin syventyy riittävällä intensiteetillä.

Työskentelymme Laiho Industries Oy:n mainostoimistona antaa meille mahdollisuuden palvella asiakastamme ripeällä ja laadukkaalla otteella - mahdollisuuden, jonka mahdollistajana omassa perspektiivissämme on vuosien kokemus suunnittelun kentällä. Luova toimisto tuottaa laatua, mutta sykkii myös tarvittaessa nopeasti, jotta asiakkaiden aineistot siirtyvät tuoreena eteenpäin valloittamaan katsojansa sydämiä. Kiitos, Laiho Industries!

Olemme toteuttaneet Laiho Industries Oy:lle muun muassa:

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä kävijädatan seurantaan Googlen analytiikkapalvelun muodossa.
Tutustu rekisteriselosteeseen