background image
logo
logo

Teemmepaljon, muttasydämellä

mallinnus/renderöinnit

laptop image

3D-tuotannot

Suunnittelu, mallintaminen ja renderöinti sekä stillikuvien että animaatioiden muodossa onnistuu tiimiltämme laadukkaasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Olemme erikoistuneet energia-alan ja maastokoordinaattien sekä maanmittausdatan käyttöön mallintamistyössämme ja palvelemme asiakkaita kautta linjan erilaisten projektien muodossa joko osatekijöinä tai kokonaisvaltaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
image

Tuulivoiman ja uusiutuvan energian palveluksessa

Haluamme tehdä projekteja, joilla on tarkoitus - siksi olemme panostaneet muun muassa energiateollisuuden sektorille. Voimme tuottaa havainnekuvia tuulivoimayhtiöille eri puolilla Suomea kokonaisvaltaisesti saman katon alta. Mallinnamme voimalat paikkatietoon perustuen ja tuotamme kokonaisuudet ymmärrettävässä muodossa erilaisiin selvityksiin ja presentaatioihin. Liikkuvassa muodossa tai stilleinä.

laptop image

vvind.io - työkalu tuulipuistojen presentointiin

Olemme lanseeranneet oman tuotteen yksinomaan tuulivoimayhtiöiden viestinnän ja markkinoinnin haasteisiin ja tarpeisiin. Hankeviestintä sekä sisäisesti että sidosryhmien tai omistajien suuntaan vaatii nykyaikaisen, näyttävän ja reaaliaikaisen työkalun. Järjestelmämme avulla tuulipuiston sijainnit, havainnekuvat, tiedot ja ympäristöhavainnot voidaan esitellä suoraan selaimessa nykyaikaisesti ja tehokkaasti. Tutustu ja lue lisää osoitteessa www.vvind.io

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä kävijädatan seurantaan Googlen analytiikkapalvelun muodossa.
Tutustu rekisteriselosteeseen