background image
logo
logo

Teemmepaljon, muttasydämellä

valokuvaus/kuvankäsittely

laptop image

Valokuvaus

Tuotekuvat, henkilöstökuvat tai palvelusi dokumentointi markkinointi- tai tiedotusmielessä - toteutamme kaikki kuvaukset intohimolla ja yli 15 vuoden kokemuksella joko valituissa lokaatioissa tai studiollamme. Kaikki valitut kuvat annamme aina oikeuksineen suoraan asiakkaalle, jotta saat mahdollisimman suuren arvon kuvauspäivästä ilman tarvetta ostaa kuvia yksi kerrallaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
laptop image

Tuotekuva voi erottua muiden joukosta

Moni voi kutsua itseään valokuvaajaksi - kaikki, mitä tarvitaan on kamera, eikö totta? Todellisuus on kuitenkin monisyisempi ja syvällisempi, kuin aluksi saattaa uskoa. Valokuvaajamme Janne Alhonpää on kuvannut koko ikänsä, ja rakkaus kuvakerrontaan, kompositointiin ja värisuunnitteluun näkyy työn jäljessä. Vuosien kokemuksella muodostunut kuvallinen ilmaisu on avaintekijä mieleenpainuvan ja tunnepainotteisen lopputuloksen luomisessa.

laptop image

Kuvankäsittely laajentaa kerrontaa

Toteutamme ketterästi ja taidokkaasti kaikki kuvamateriaalin vaatimat käsittelyt, määritykset ja säädöt sekä varmistamme, että saat valokuvat niihin muotoihin ja kokoihin optimoiden, mitä aineistosi milloinkin vaativat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä kävijädatan seurantaan Googlen analytiikkapalvelun muodossa.
Tutustu rekisteriselosteeseen