background image
logo
logo

Teemmepaljon, muttasydämellä

videomainonta/ilmakuvaus

Videotuotannot

Rakkautemme liikkuvaan kuvaan ja audiovisuaaliseen kokemukseen sykkii syvällä. Kuvaamme, käsittelemme ja tuotamme videokokonaisuudet missä vinkkelissä tahansa - joko dynaamisesti pienellä kuvaustiimillä tai tarvittaessa suuremmalla produktiolla. Voimme tuottaa jälkikäsittelyt, leikkauksen, äänityöt ja värimäärittelyt itsenäisesti ja hankkimamme kalusto ei kalpene suuremmankaan tuotannon vaatimusten edessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Luovaa läsnäoloa projektin alkumetreiltä valmistumiseen asti

Olemme mielellämme mukana kokonaisuuden suunnittelussa käsikirjoitusvaiheesta alkaen ja osallistumme innoissamme ideointiin. Kuvauslokaatiot voivat vaihdella sisästudioista luontoon ja vaikkapa merituulipuiston tuiverrukseen.

Ensiluokkaista erottuvuutta ja huomioarvoa

Oli kyse sitten TV-mainonnasta, sosiaalisesta mediasta, verkkosivustoista tai messuosastoista, liikkuva kuva on edelleen ykkösluokan vuorovaikuttaja katsojan tunteiden kanssa. Audiovisuaaliset kokemukset jättävät muistijäljen, johon stilli ei usein pysty, ja auttavat katsojaa itseään synnyttämään uusia tunteita. Kuvaajamme möyrivät mielellään mudassa ja lentävät kopterilla metsien yllä - nautimme haasteista ja olemme projekteissa aidosti läsnä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä kävijädatan seurantaan Googlen analytiikkapalvelun muodossa.
Tutustu rekisteriselosteeseen