background image
logo
logo

Step2Fit Oy

ohjelmistot
design
printtimainonta
valokuvaus
verkkosivut

laptop image
phonephonephone

Liikeideasta johtavaksi
valmennus­työkaluksi

Työmme ja tarinamme Step2Fit Oy:n ja toimitusjohtaja-yrittäjä Jani Rajalan kanssa sai alkunsa vuonna 2018, kun Jani - kokenut fysiikkavalmentaja - keskusteli alan haasteista asiakkaansa Janne Huhtalan kanssa. Asiantuntemuksen aallonharjalla navigoinut ravinto- ja liikuntavalmentaja oli kohdannut valmennuskentällä teknisiä haasteita, jotka olemassaolollaan hankaloittivat rajusti ammattilaisten arkea kautta linjan. Suoraan toimintaan tottuneet Rajala ja Huhtala ottivatkin heti agendakseen muuttaa vallitsevaa tilannetta parempaan suuntaan.

Suunnittelua, ohjelmointia ja kokonaisuuden hallintaa

Jo toisessa versiossaan elävä ja alati kehittyvä Step2Fit-valmennusympäristö kerää kiitoksia valmentajilta ja yrityksiltä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Rajalan nerokkaaseen ideaan sovitetut Ensemblen visuaaliset ja ohjelmalliset tuotannot – koko ajan loppukäyttäjiä kuunnellen – ovat muodostaneet valmennustyöhön räätälöidyn tehotyökalun, jonka avulla ammattilaiset voivat toteuttaa työtään tehokkaasti, nykyaikaisesti ja asiakaslähtöisesti.

Step2Fit-työkalu mahdollistaa:

  • Ravinto-ohjelmien ja treeniohjelmien luomisen, ylläpidon ja luovuttamisen asiakkaan sovellukseen
  • Mittaus- ja treenitulosten seurannan
  • Monipuolisen valmennuskalenterin ja varausominaisuudet
  • Satojen liikkeiden valmiin liikepankin videoineen, kuvineen ja ohjeistuksineen
  • Viestinnän valmentajan ja asiakkaiden välillä
  • Valmennuspäiväkirjan käytön
  • Integraatioita olemassaoleviin kassa- ja kauppajärjestelmiin

Olemme toteuttaneet Step2Fit Oy:lle muun muassa:

image

Avaimena avoin ja rehellinen luottamuksen ilmapiiri

Yhteistyötämme Step2Fit Oy:n koko tiimin kanssa on luonnehdittavissa tiivistetyimmin kunnioituksen ja luottamuksen sanoin. Molempien osapuolten pelatessa avoimin kortein ja omilla vahvuusalueillaan, voidaan tavoitteet saavuttaa ilman häiriötekijöitä. Suurkiitos, Step2Fit!

“Järjestelmän kehittäjä löytyi omista asiakkaista, kun puhuttiin toteutuksista kesken treeniohjauksen. Selvisi, että minulla on tällainen hullu ajatus ja he pystyisivät tämän toteuttamaan. Luova toimisto Ensemble on yksi isoin merkittävä asia siinä, että ollaan tässä nyt.”

- Jani Rajala, yrittäjä ja toimitusjohtaja

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä kävijädatan seurantaan Googlen analytiikkapalvelun muodossa.
Tutustu rekisteriselosteeseen